Gratis levering i Storbritannien
Tal til os på Live Chat
Verdensomspændende levering nu tilgængelig
Fremragende Excellent Trustpilot

Introduktion

Velkommen til Alphagreen. Alphagreen er en online platform dedikeret til salg af hampbaserede skønhedsprodukter og drives af Alphagreen Group Limited (“ALPHAGREEN”).

ALPHAGREEN respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne fortrolighedserklæring vil informere dig om, hvordan vi passer på dine personlige data, når du besøger vores platform (uanset hvor du besøger den fra) og fortælle dig om dine privatlivsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

Vores platform består af www.alphagreen.com; andre websteder og apps, hvor denne privatlivspolitik er offentliggjort, og som er ALPHAGREEN-mærket eller drevet af ALPHAGREEN-plugins, widgets og indhold, der er indlejret på tredjepartswebsteder; og kommunikation og tjenester, der tilbydes gennem sådanne websteder, apps, plugins, widgets og indhold.

Denne fortrolighedserklæring leveres i et lagdelt format, så du kan klikke dig videre til de specifikke områder, der er angivet nedenfor. Alternativt kan du downloade en pdf-version af politikken på www.alphagreen.io. Brug venligst også ordlisten til at forstå betydningen af nogle af de termer, der bruges i denne fortrolighedserklæring.

1. Vigtig information og hvem vi er

Formålet med denne fortrolighedserklæring

Denne fortrolighedserklæring har til formål at give dig information om, hvordan Alphagreen indsamler og behandler dine personlige data gennem din brug af denne platform, herunder alle data, du måtte give via denne platform, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber et produkt eller en tjeneste eller deltager i en konkurrence. 

Denne platform er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data vedrørende børn.

Det er vigtigt, at du læser denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger sammen med enhver anden meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger eller meddelelse om retfærdig behandling, som vi kan give ved specifikke lejligheder, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig, så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data . Denne fortrolighedserklæring supplerer de andre meddelelser og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem. 

Controller

Alphagreen Group Limited er den registeransvarlige og ansvarlig for dine personlige data (samlet omtalt som “Alphagreen”, “vi”, “os” eller “vores” i denne fortrolighedserklæring).

Vi har udpeget en databeskyttelseschef (DPM), som er ansvarlig for at føre tilsyn med spørgsmål i forbindelse med denne fortrolighedserklæring. Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedserklæring, herunder anmodninger om at udøve dine juridiske rettigheder, bedes du kontakte DPM ved hjælp af detaljerne angivet nedenfor. 

Kontaktoplysninger – 

Vores fulde detaljer er: 

Fulde navn på den juridiske enhed: Alphagreen Group Limited

Navn eller titel på DPM:  

Email adresse:    [email protected] 

Postadresse:    71-75 Shelton Street, London, WC2H 9JQ, Storbritannien

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Data Protection Commissioner’s Office (DPC), den irske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesspørgsmål (https://dataprotection.ie). Vi vil dog sætte pris på muligheden for at håndtere dine bekymringer, før du henvender dig til DPC, så kontakt os i første omgang. 

Ændringer i fortrolighedserklæringen og din pligt til at informere os om ændringer

Denne version blev sidst opdateret den 22. november 2019, og historiske versioner kan fås ved at kontakte os.

Det er vigtigt, at de personoplysninger, vi opbevarer om dig, er nøjagtige og aktuelle. Hold os venligst informeret, hvis dine personlige data ændres under dit forhold til os.

Tredjeparts plug-ins, widgets og links

Vores platform kan omfatte tredjeparts sociale mediefunktioner og andre tredjeparts plug-ins og widgets. Når disse funktioner vises på vores platform, drives eller hostes de af tredjeparter og er underlagt deres egne privatlivspolitikker i stedet for denne fortrolighedspolitik. Vores platform kan også indeholde links til tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres eller drives af os. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for fortrolighedspraksis på sådanne andre websteder. Når du forlader vores platform, opfordrer vi dig til at læse fortrolighedserklæringen for hver hjemmeside og applikation, du besøger.

2. De data, vi indsamler om dig

Personlige data eller personlige oplysninger betyder enhver information om en person, som denne person kan identificeres ud fra. Det omfatter ikke data, hvor identiteten er blevet fjernet (anonyme data).

Vi kan indsamle, bruge, gemme og overføre forskellige former for personlige data om dig, som vi har grupperet som følger:

  • Identitetsdata omfatter fornavn, efternavn, brugernavn eller lignende identifikator, titel, fødselsdato fotografi og køn.
  • Kontaktdata omfatter adresse, faktureringsadresse, e-mailadresse og telefonnummer.
  • Finansielle data inkluderer betalingskortoplysninger.
  • Transaktionsdata inkluderer detaljer om betalinger til og fra dig og andre detaljer om produkter og tjenester, du har købt hos os.
  • Teknisk data inkluderer internetprotokol (IP)-adresse, dine logindata, tredjeparts profil-id, browsertype og -version, unikke mobilidentifikationer, såsom enheds-id eller IMEI-nummer, mobilnetværksoplysninger, dit mobiloperativsystem, tidszoneindstilling og placering, browser plug-in typer og versioner, nedbrudsspor, operativsystem og platform og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til denne platform. Vi kan også bruge GPS-teknologi til at bestemme din placering. Nogle af vores placeringsaktiverede tjenester kræver dine personlige data, for at funktionen kan fungere. Hvis du ønsker at bruge en bestemt funktion, vil du blive bedt om specifikt at give dit samtykke til, at dine data bruges til dette formål.
  • Profildata inkluderer dit brugernavn og adgangskode, køb eller ordrer foretaget af dig, dine interesser, præferencer, feedback og undersøgelsessvar. 
  • Indholdsdata omfatter information og indhold, som du indsender eller poster til vores platform, herunder dine billeder, kommentarer, anmeldelser, søgninger, fotonotater, planer og diskussioner. 
  • Brugsdata inkluderer information om, hvordan du bruger vores platform, produkter og tjenester. 
  • Marketing- og kommunikationsdata inkluderer dine præferencer i at modtage markedsføring fra os og vores tredjeparter og dine kommunikationspræferencer.

Vi indsamler, bruger og deler også aggregerede data såsom statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerede data kan være afledt af dine personlige data, men betragtes ikke som persondata i lovgivningen, da disse data ikke direkte eller indirekte afslører din identitet. For eksempel kan vi samle dine brugsdata for at beregne procentdelen af brugere, der har adgang til en bestemt platformsfunktion. Men hvis vi kombinerer eller forbinder aggregerede data med dine personlige data, så de direkte eller indirekte kan identificere dig, behandler vi de kombinerede data som personlige data, der vil blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Vi indsamler ingen særlige kategorier af personlige data om dig (dette omfatter detaljer om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuel orientering, politiske holdninger, fagforeningsmedlemskab, oplysninger om dit helbred og genetiske og biometriske data) . Vi indsamler heller ikke oplysninger om straffedomme og lovovertrædelser.

Hvis du undlader at afgive personoplysninger

Hvor vi har behov for at indsamle personoplysninger ved lov eller i henhold til vilkårene i en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at levere disse data, når det anmodes om det, er vi muligvis ikke i stand til at udføre den kontrakt, vi har eller forsøger at indgå med dig (for eksempel for at give dig varer eller tjenester). I dette tilfælde kan vi være nødt til at annullere et produkt eller en tjeneste, du har hos os, men vi vil give dig besked, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt. 

3. Hvordan indsamles dine data? 

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og om dig, herunder gennem:

  • Direkte interaktioner. Du kan give os din identitet, kontakt og økonomiske data ved at udfylde formularer eller ved at korrespondere med os via post, telefon, e-mail eller på anden måde. Dette inkluderer personlige data, du afgiver, når du:
  • ansøge om vores produkter eller tjenester;
  • oprette en konto på vores platform;
  • abonnere på vores service eller publikationer; 
  • anmode om markedsføring til dig;
  • indsende indhold til platformen
  • deltage i en konkurrence, kampagne eller undersøgelse; eller
  • Giv os noget feedback;
  • skrivning af en anmeldelse. 
  • Automatiserede teknologier eller interaktioner. Når du interagerer med vores platform, indsamler vi muligvis automatisk tekniske data om dit udstyr, browsinghandlinger og mønstre. Vi indsamler disse personlige data ved at bruge cookies, serverlogfiler og andre lignende teknologier. Se venligst vores cookiepolitik.
  • Placeringsoplysninger. Vi modtager din enheds placering, hvis du aktiverer dette via din browser eller mobilenhed. Vi kan udlede din generelle placering ud fra din IP-adresse. Du kan også vælge at give os dine placeringsoplysninger ved at indtaste disse oplysninger i vores platform, inklusive dem i dine enhedsindstillinger, eller når du betaler som forsendelses- eller faktureringsadresse.
  • Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder. Vi kan modtage personlige data om dig fra forskellige tredjeparter og offentlige kilder såsom; 
  • Tekniske data fra analyseudbydere såsom Google eller Facebook baseret i EU; 
  • Kontakt-, finans- og transaktionsdata fra udbydere af tekniske, betalings- og leveringstjenester såsom Stripe baseret uden for EU.
  • Identitets- og kontaktdata fra offentligt tilgængelige kilder Companies Registration Office, Companies House i Storbritannien og valgregistret baseret i EU.
  • Andre platforme. Vi kan modtage oplysninger om dig fra tredjepartsplatforme, der får din tilladelse til at dele disse oplysninger med os. Hvis du vælger at tilmelde dig vores platform via Facebook eller Google eller uploade dine kontakter fra din tredjeparts e-mail-tjeneste, vil du blive bedt om at dele visse oplysninger med os, som identificeret af disse tredjepartsplatforme.
  • Vi arbejder tæt sammen med tredjeparter (herunder for eksempel forretningspartnere, underleverandører inden for tekniske, betalings- og leveringstjenester, annoncenetværk, analyseudbydere, søgeinformationsudbydere, kreditoplysningsbureauer) og kan modtage oplysninger om dig fra dem.

4.  Hvordan vi bruger dine personlige data 

Vi vil kun bruge dine personoplysninger, når loven tillader os det. Oftest vil vi bruge dine personlige data under følgende omstændigheder:

 

  • Hvor vi skal udføre den kontrakt, vi er ved at indgå eller har indgået med dig.
  • Hvor det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller en tredjeparts), og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser.
  • Hvor vi skal overholde en juridisk eller regulatorisk forpligtelse.

Generelt er vi ikke afhængige af samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger andet end i forhold til at sende direkte markedsføringskommunikation fra tredjepart til dig via e-mail eller sms. Du har til enhver tid ret til at trække samtykke til markedsføring tilbage ved at kontakte os.

Formål, som vi vil bruge dine personlige data til

Nedenfor har vi i et tabelformat angivet en beskrivelse af alle de måder, vi planlægger at bruge dine persondata på, og hvilket af de juridiske grundlag vi stoler på for at gøre det. Vi har også identificeret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er relevant.

Bemærk, at vi kan behandle dine personoplysninger til mere end én lovlig grund afhængigt af det specifikke formål, som vi bruger dine data til. Kontakt os venligst, hvis du har brug for detaljer om det specifikke juridiske grundlag, vi er afhængige af for at behandle dine personoplysninger, hvor mere end én grund er angivet i tabellen nedenfor. 

Formål/aktivitet Type af data Lovligt grundlag for behandling, herunder grundlag for legitim interesse
For at registrere dig som ny kunde (a) Identitet

(b) Kontakt

Udførelse af en kontrakt med dig
For at behandle og levere din ordre, herunder:

(a) Administrer betalinger, gebyrer og gebyrer

(b) Inddrive og inddrive penge, der skylder os

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Finansiel

(d) Transaktion

(e) Marketing og kommunikation

(a) Udførelse af en kontrakt med dig

(b) Nødvendig for vores legitime interesser (for at inddrive gæld til os)

For at administrere vores forhold til dig, som vil omfatte:

(a) Underretter dig om ændringer i vores vilkår eller privatlivspolitik

(b) Beder dig om at skrive en anmeldelse eller deltage i en undersøgelse

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Marketing og kommunikation

(a) Udførelse af en kontrakt med dig

(b) Nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse

(c) Nødvendig for vores legitime interesser (for at holde vores optegnelser opdateret og for at studere, hvordan kunder bruger vores produkter/tjenester)

For at give dig mulighed for at deltage i en præmielodtrækning, konkurrence eller udfylde en undersøgelse (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Brug

(e) Marketing og kommunikation

(a) Udførelse af en kontrakt med dig

(b) Nødvendig for vores legitime interesser (at studere, hvordan kunder bruger vores produkter/tjenester, for at udvikle dem og vækste vores forretning)

For at administrere og beskytte vores virksomhed og denne platform (inklusive fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data)  (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(a) Nødvendig for vores legitime interesser (for at drive vores forretning, levering af administration og it-tjenester, netværkssikkerhed, for at forhindre svig og i forbindelse med en virksomhedsreorganisering eller gruppeomstrukturering)

(b) Nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse

For at levere relevant platformsindhold og annoncer til dig og måle eller forstå effektiviteten af den annoncering, vi leverer til dig (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Brug

(e) Marketing og kommunikation

(f) Teknisk

Nødvendigt for vores legitime interesser (at studere, hvordan kunder bruger vores produkter/tjenester, for at udvikle dem, for at vokse vores forretning og for at informere vores marketingstrategi)
At bruge dataanalyse til at forbedre vores platform, produkter/tjenester, markedsføring, kunderelationer og oplevelser (a) Teknisk

(b) Brug

Nødvendigt for vores legitime interesser (for at definere typer af kunder for vores produkter og tjenester, for at holde vores platform opdateret og relevant, for at udvikle vores forretning og informere vores marketingstrategi)
At komme med forslag og anbefalinger til dig om varer eller tjenester, der kan være af interesse for dig (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(d) Brug

(e) Profil

Nødvendigt for vores legitime interesser (for at udvikle vores produkter/tjenester og vækste vores forretning)

 

Markedsføring

Vi bestræber os på at give dig valgmuligheder med hensyn til visse persondataanvendelser, især omkring markedsføring og annoncering. Vi udlejer eller sælger ikke dine personlige kontaktoplysninger (såsom din e-mailadresse forbundet med din kontoregistrering) til tredjeparter til brug for deres egne markedsføringsformål. Du kan tilpasse disse valg gennem dine indstillinger på din profil.

Kampagnetilbud fra os 

Vi kan bruge dine identitets-, kontakt-, tekniske-, brugs- og profildata til at danne os et overblik over, hvad vi tror, du måtte ønske eller har brug for, eller hvad der kan være af interesse for dig. Sådan beslutter vi, hvilke produkter, services og tilbud der kan være relevante for dig (det kalder vi markedsføring). 

Du vil modtage markedsføringsmeddelelser fra os, hvis du har anmodet om oplysninger fra os eller købt varer eller tjenester fra os, eller hvis du har givet os dine oplysninger, da du deltog i en konkurrence eller tilmeldte dig en kampagne, og du i hvert tilfælde har tilmeldt dig eller ud af at modtage den markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde disse e-mails ved at følge linket ‘afmeld’ i bunden af e-mail-siden.

Tredjeparts markedsføring 

Vi vil få dit udtrykkelige opt-in-samtykke, før vi deler dine personlige data med nogen virksomhed uden for Alphagreen-gruppen af virksomheder til markedsføringsformål. 

Fravælger

Du kan til enhver tid bede os eller tredjeparter om at stoppe med at sende dig marketingmeddelelser ved at markere eller fjerne markeringen i relevante felter for at justere dine markedsføringspræferencer eller ved at følge opt-out-links på enhver marketingmeddelelse, der sendes til dig, eller ved at kontakte os til enhver tid. 

Hvor du fravælger at modtage disse markedsføringsmeddelelser, vil dette ikke gælde for personlige data, der er givet til os som følge af et produkt/servicekøb, produkt/serviceoplevelse eller andre transaktioner.

Cookies

Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browsercookies eller til at advare dig, når hjemmesider indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne platform kan blive utilgængelige eller ikke fungere korrekt. For mere information om de cookies, vi bruger, se venligst vores cookiepolitik.

Ændring af formål 

Vi vil kun bruge dine personoplysninger til de formål, som vi har indsamlet dem til, medmindre vi med rimelighed vurderer, at vi skal bruge dem af en anden grund, og den grund er forenelig med det oprindelige formål. Hvis du ønsker at få en forklaring på, hvordan behandlingen til det nye formål er forenelig med det oprindelige formål, bedes du kontakte os. 

Hvis vi har brug for at bruge dine personoplysninger til et ikke-relateret formål, giver vi dig besked, og vi vil forklare det juridiske grundlag, der tillader os at gøre det.

Bemærk venligst, at vi kan behandle dine personoplysninger uden din viden eller samtykke, i overensstemmelse med ovenstående regler, hvor dette er påkrævet eller tilladt ved lov.

5. Videregivelse af dine personlige data

Vi er muligvis nødt til at dele dine personoplysninger med de parter, der er angivet nedenfor, til de formål, der er angivet i tabellen i afsnit 4 ovenfor.

  • Interne tredjeparter som angivet i ordlisten. 
  • Eksterne tredjeparter som angivet i ordlisten.
  • Tredjeparter, til hvem vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores virksomhed eller vores aktiver. Alternativt kan vi søge at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring i vores virksomhed, kan de nye ejere bruge dine personlige data på samme måde som beskrevet i denne fortrolighedserklæring. 

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden af dine personlige data og behandler dem i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke vores tredjepartstjenesteudbydere at bruge dine personlige data til deres egne formål og tillader dem kun at behandle dine personlige data til bestemte formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

6. Internationale overførsler

Nogle af vores eksterne tredjeparter er baseret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ( EØS), så deres behandling af dine personoplysninger vil involvere en overførsel af data uden for EØS. Ved at indsende dine personoplysninger accepterer du denne overførsel, lagring eller behandling. Vi vil tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Databeskyttelseslovgivningen er forskellig mellem jurisdiktioner, andre jurisdiktioner giver muligvis ikke samme niveau af beskyttelse af personlige oplysninger som EØS. Hver gang vi overfører dine personlige data ud af EØS, sikrer vi en tilsvarende grad af beskyttelse, for eksempel ved at sikre, at hvor vi bruger udbydere baseret i USA, kan vi overføre data til dem, hvis de er en del af Privacy Shield, som kræver, at de yder lignende beskyttelse som personlige data, der deles mellem Europa og USA. 

7. Datasikkerhed

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data ved et uheld går tabt, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde, ændres eller videregives. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige data til de medarbejdere, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har et forretningsbehov at vide. De vil kun behandle dine personoplysninger efter vores instruktioner, og de er underlagt tavshedspligt. 

Vi har indført procedurer til at håndtere ethvert formodet brud på persondatasikkerheden og vil underrette dig og enhver relevant regulator om et brud, hvor vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

8. Dataopbevaring

Hvor længe vil du bruge mine personlige data?

Vi opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem til, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav. 

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for personoplysninger tager vi hensyn til mængden, arten og følsomheden af personoplysningerne, den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, de formål, som vi behandler dine personoplysninger til, og om vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende lovkrav.

Ifølge loven skal vi opbevare grundlæggende oplysninger om vores kunder (inklusive kontakt-, identitets-, finans- og transaktionsdata) i seks år efter, at de ophører med at være kunder i skattemæssig henseende.

I nogle tilfælde kan du bede os om at slette dine data: se anmodning nedenfor for yderligere information.

I nogle tilfælde kan vi anonymisere dine personlige data (så de ikke længere kan associeres med dig) til forsknings- eller statistiske formål, i hvilket tilfælde vi kan bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere varsel til dig. 

9. Dine juridiske rettigheder

Under visse omstændigheder har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovene i forhold til dine personlige data. Klik på linket nedenfor for at finde ud af mere om disse rettigheder:

https://www.dataprotection.ie/docs/A-guide-to-your-rights-Plain-English-Version/r/858.htm

Hvis du ønsker at udøve nogen af de rettigheder, der er angivet ovenfor, bedes du kontakte os.

Normalt kræves ingen gebyr

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller for at udøve nogen af de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er åbenlyst ubegrundet, gentagen eller overdreven. Alternativt kan vi afvise at efterkomme din anmodning under disse omstændigheder.

Hvad vi kan få brug for fra dig

Vi skal muligvis anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personlige data (eller udøve nogen af dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke videregives til nogen person, der ikke har ret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

Tidsgrænse for at svare

Vi forsøger at besvare alle legitime anmodninger inden for en måned. Nogle gange kan det tage os længere tid end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller du har fremsat en række anmodninger. I dette tilfælde vil vi give dig besked og holde dig opdateret. 

10. Ordliste

LOVLIGT GRUNDLAG

Berettiget interesse betyder vores virksomheds interesse i at drive og administrere vores forretning for at sætte os i stand til at give dig den bedste service/produkt og den bedste og mest sikre oplevelse. Vi sørger for, at vi overvejer og afbalancerer enhver potentiel indvirkning på dig (både positiv og negativ) og dine rettigheder, før vi behandler dine personoplysninger for vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personlige data til aktiviteter, hvor vores interesser tilsidesættes af indvirkningen på dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde er påkrævet eller tilladt ved lov). Du kan få yderligere information om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser i forhold til enhver potentiel indvirkning på dig i forbindelse med specifikke aktiviteter, ved at kontakte os.

Udførelse af kontrakt betyder behandling af dine data, hvor det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning, før du indgår en sådan kontrakt.

Overholdelse af en juridisk eller regulatorisk forpligtelse betyder at behandle dine personoplysninger, hvor det er nødvendigt for at overholde en juridisk eller regulatorisk forpligtelse, som vi er underlagt.

TREDJE PARTIER

Eksterne tredjeparter

  • Tjenesteudbydere, der fungerer som databehandlere uden for Irland, og som leverer it- og systemadministrationstjenester.
  • Professionelle rådgivere, der fungerer som databehandlere, herunder advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaber baseret i Irland og uden for Irland, og som yder rådgivning, marketing, bank, juridiske, forsikrings- og regnskabstjenester.
  • Skatte- og toldmyndigheder, tilsynsmyndigheder og andre myndigheder baseret i Irland, som kræver rapportering af behandlingsaktiviteter under visse omstændigheder.

DINE JURIDISKE RETTIGHEDER

Du har ret til:

Anmod om adgang til dine personlige data (almindeligvis kendt som en “anmodning om adgang til registrerede personer”). Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger, vi har om dig, og kontrollere, at vi behandler dem lovligt.
Anmod om rettelse af de personlige data, som vi opbevarer om dig. Dette giver dig mulighed for at få rettet eventuelle ufuldstændige eller unøjagtige data, vi har om dig, selvom vi muligvis skal verificere nøjagtigheden af de nye data, du giver os.
Anmod om sletning af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personoplysninger, hvor der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personoplysninger, hvor du med succes har udnyttet din ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (se nedenfor), hvor vi kan have behandlet dine oplysninger ulovligt, eller hvor vi er forpligtet til at slette dine personoplysninger for at overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi muligvis ikke altid er i stand til at efterkomme din anmodning om sletning af specifikke juridiske årsager, som vil blive meddelt dig, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning. 
Indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, hvor vi er afhængige af en legitim interesse (eller en tredjeparts), og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen på denne grund, da du føler, at det påvirker dine grundlæggende rettigheder og friheder . Du har også ret til at gøre indsigelse, når vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål. I nogle tilfælde kan vi påvise, at vi har tvingende legitime grunde til at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og friheder.
Anmod om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af dine personoplysninger i følgende scenarier: (a) hvis du ønsker, at vi skal fastslå dataens nøjagtighed; (b) hvor vores brug af dataene er ulovlige, men du ikke ønsker, at vi skal slette dem; (c) hvor du har brug for, at vi opbevarer dataene, selvom vi ikke længere har brug for dem, da du har brug for dem for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav; eller (d) du har gjort indsigelse mod vores brug af dine data, men vi skal verificere, om vi har altovervejende legitime grunde til at bruge dem. 
Anmod om overførsel af dine personlige data til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig, eller en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt har givet samtykke til, at vi kan bruge, eller hvor vi har brugt oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig. 
Træk samtykke tilbage til enhver tid, hvor vi er afhængige af samtykke til at behandle dine personoplysninger. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af enhver behandling, der er udført, før du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at levere visse produkter eller tjenester til dig. Vi vil informere dig, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt, hvor du trækker dit samtykke tilbage.